De Beste Barbecues Voor in de Tuin
Barbecue

10 heerlijke recepten om het meeste uit uw Drum Grill BBQ te halen

Ben je op zoek naar een manier om je drumgrill BBQ nog beter te maken? Vergelijk andere BBQ‘s dan niet verder! Dit artikel bevat 10 heerlijke recepten die uw BBQ zeker naar een hoger niveau tillen. Van malse, sappige pulled pork sandwiches tot klassieke hamburgers en hotdogs, deze recepten zullen uw gasten om seconden laten vragen. Ze zijn niet alleen lekker en makkelijk te maken, maar elk recept zit ook vol smaak. Dus steek de trommelgrill aan en maak je klaar om je vrienden en familie te verbazen met deze verrukkelijke recepten. Of u nu een doorgewinterde griller bent of een beginner, deze recepten zullen uw BBQ-ervaring zeker onvergetelijk maken.

Introductie

De reden waarom de trommelgrill zo populair is, is dat hij een grote verscheidenheid aan heerlijke maaltijden kan bereiden. Voedsel smaakt het best als de smaken zich hebben kunnen ontwikkelen. Dit gebeurt wanneer het voedsel langzaam wordt gekookt op een laag vuur. Daarom zijn trommelgrills perfect om te grillen. Ze zijn ontworpen om een lage temperatuur te creëren waardoor het voedsel langzaam en gelijkmatig gaar wordt. Dit is ook de reden waarom grillen perfect is voor de zomer. U hoeft de keuken niet op te warmen, maar kunt wel heerlijke maaltijden maken voor uw vrienden en familie. Trommelgrills worden ook wel ketelgrills genoemd omdat ze de vorm hebben van een ketel of een trommel. Ze hebben een breed, plat oppervlak om te grillen, een deksel en een zeer laag profiel, zodat ze op veel verschillende oppervlakken kunnen worden geplaatst. Er zijn veel verschillende modellen trommelgrills op de markt. Ze zijn meestal gemaakt van gietijzer of geëmailleerd staal. Alle trommelgrills hebben dezelfde basisonderdelen: een grillrooster, een vuurkorf, een pootstandaard en een deksel.

Pulled Pork Sandwiches

Dit heerlijke recept is zeker een publiekstrekker op elke BBQ. De pulled pork is langzaam gegaard voor een malse en sappige maaltijd. De koolsla is romig en lekker knapperig, waardoor de sandwich van goed naar geweldig gaat. Wat heb je nodig – 6 pond varkensschoudergebraad – 4 eetlepels zout – 2 eetlepels peper – 1 eetlepel gerookt paprikapoeder – 1 theelepel knoflookpoeder – 1 theelepel uienpoeder – 1 theelepel mosterdpoeder – 1/2 theelepel cayennepeper – 1/2 kopje bruine suiker – 1 kop appelciderazijn – 2 eetlepels mosterd – 1 kopje ketchup – 1 eetlepel Worcestershire saus – 16 sneetjes brood – 16 plakjes cheddar kaas – 1 kopje mayonaise – 1 kopje koolsla – 1/2 eetlepel appelcider azijn – 1/2 theelepel mosterd – 1/2 theelepel zout – 1 theelepel suiker

Koken

– Verwarm de grill voor op 325 ̊F. – Kruid de varkensschouder met zout en peper en doe hem in een grote pan. – Voeg de rest van de ingrediënten toe en roer om te combineren. – Breng de pan aan de kook en kook tot het vlees gaar is, wat ongeveer 3 uur duurt. – Zodra het vlees gaar is, haalt u het uit de pan en legt u het op een snijplank. – Gebruik 2 vorken om het vlees te versnipperen en doe het terug in de pan. – Zet de pan op de grill en bak tot de pulled pork een mooi korstje heeft, ongeveer 30 minuten. – Leg 2 sneetjes brood op een bord, voeg een paar plakjes kaas toe, gevolgd door wat pulled pork, koolsla en nog 2 sneetjes brood.